home
nigrin
Profex
Unitec
Motorex
Racetech AFAM
Despre Noi
Despre Roll Fast

          RollFast S.R.L. este o societate cu capital privat integral romanesc, infiintata in Noiembrie 1997.Icon info despre noi Obiectul de activitate este importul si distributia de piese si accesorii auto, moto, velo, electrice si a unei game largi de uleiuri auto.  Seriozitatea, respectul fata de parteneri si clienti si nu in utimul rand felul in care am inteles ce inseamna munca ne-a adus in postura de importator direct si partener ptr Romania al unor renumite marci europene: uleiuri Motorex si accesorii auto biciclete si moto ( Nigrin, Profex, Unitec, Racetech, Afam).     
    Consideram oferta RollFast o alternativa superioara calitativ variantelor de produse existente pe piata din Romania in acest moment, incercand in mod constant sa oferim "calitate elvetiana si germana la preturi romanesti".

       Preocuparea permanenta ptr obtinerea celui mai bun raport calitate /pret, gama variata de produse, tipodimensiuni, paleta coloristica si de functionalitate, precum si ponderea clientilor fideli in vizibila crestere sint cateva dintre atuurile icon ceas care ne recomanda si confera partenerilor si clientilor nostri interes, stabilitate, siguranta si satisfactie.
            Sortimentul RollFast se adreseaza genului de consumator “practic pretentios  si econom”. Ca unic importator in Romania al gamei auto de uleiuri ale marcii elvetiene Motorex neadresam pietei auto si service-urilor prin calitatea deosebita a produselor Motorex, prin promotii si preturi atractive.
            Trendul icon fata NIGRINascendent al pietei auto, al constructiilor, al retailului DIY si super/hypermarket, cat si al domeniilor adiacente din ultimii ani, a creat segmente de clienti si stari ale pietii dintre cele mai diferite. In opinia noastra, calitatea fara cusur si necesitatea de a oferi un raport optim calitate/pret au devenit un “must have” ptr orice producator sau brand representative; acest concept se va accentua tot mai mult odata cu maturizarea pietei in general inclusiv din punct de vedere al mentalitatii cumparatorilor.
          In ceea ce priveste parteneriatele si distributia, suntem prezenti in majoritatea judetelor incercand sa consolidam relatiile comerciale potentiale sau existente. Receptivi si la segmentul de clienti directi, va oferim posibilitatea de a comunica cu echipa noastra prin intermediul magazinului din Sibiu (piese, accesorii auto si uleiuri) cat si on-line  prin website-urile noastre dedicate www.rollfast.ro , www.schimbuldeulei.ro  (piese auto, accesorii, uleiuri si alte fluide cat si elementele filtrante pentru masina dvs.) si www.enduromx.ro (piese moto OEM si aftermarket, uleiuri moto, accesorii moto). Asteptam solicitarile dumneavoastra telefonic, in scris sau direct la magazinul din Sibiu, Sos. A. Iulia Bl.27, tronson B, unde veti fi intampinati de un personal cu experienta, bine pregatit si cu o baza de date vasta, pregatiti sa raspunda cerintelor dvs.

       Completand formularele on-line dedicate cu datele masinii si/sau cele personale, puteti afla sau comanda tot ceea va intereseaza.

 

Produse ALEATORII


Solutie curatare jante 1000ml
Solutie curatare jante 1000ml
Set protectie noroi EVO, 26-28”
Set protectie noroi EVO, 26-28”
Prelungitor 11 posturi Master Slave
Prelungitor 11 posturi Master Slave
PLASTIC CARE
PLASTIC CARE
Conectori (papuci) cablu distribuitor
Conectori (papuci) cablu distribuitor
Coliere 12-20 5buc
Coliere 12-20 5buc
Capac roata Aramis x1
Capac roata Aramis x1
Bec halogen H3
Bec halogen H3
Aparatoare spate MTB/ATB 20-26'' SKS
Aparatoare spate MTB/ATB 20-26'' SKS
ANTIFREEZE PROTECT G30 PLUS
ANTIFREEZE PROTECT G30 PLUS
Banner AFAM griBanner MOTOREX griBanner NIGRIN griBanner proFEX gri Banner RACETECH gri
Banner uniTEC gri
The tab is closed
The tab is open